Aquest dissabte 10 de juny

Música, tallers i pa ecològic: així serà el festival de les cooperatives de Santa Coloma

Música, tallers i pa ecològic: així serà el festival de les cooperatives de Santa Coloma

Ayuntamiento de Santa Coloma

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les cooperatives de Santa Coloma de Gramenet es trobaran aquest dissabte 10 de juny a les 18.00 h en el ‘FestCoop’, un festival que tindrà lloc als jardins de Can Sisteré la motivació dels quals serà promocionar i difondre l’Economia Social i Solidària (ESS) a la ciutat, amb actuacions musicals dels artistes locals Cristian Triviño, Maria Lista, Konkordia i Hard Bolero.

L’esdeveniment, organitzat per l’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord, organitza una jornada de música en directe, tallers i activitats juntament amb Tot a Mà, l’agrupació comercial de la ciutat catalana, per tal de mostrar el que fan i ofereixen les cooperatives del territori.

Entre els tallers i activitats previstos destaca la fàbrica de contes amb la Cooperativa Menta i Xocolata o el taller de confecció de barrets amb l’Associació Les Colomes. Els barrets serviran als assistents per protegir-se durant el ‘Tikitèrium’, una cercavila amb tres ‘tikis’ que ballaran amb els gegants del grup de Santa Coloma al ritme del Carro de la Música i les seves animadores de la Cooperativa l’Avalot Teatre.

També hi haurà activitats per a gent gran, com ‘Troba el teu Ikigai’ (la raó de ser o de viure, segons la tradició japonesa) amb la Cooperativa Àgora o un taller i tast de pa ecològic amb la Cooperativa L’Obrador de Gramenet.

Mercat tèxtil de segona mà

L’espai comptarà amb un mercat tèxtil de segona mà, coordinat per l’Associació Unió Segones Oportunitats, un espai de joc a l’aire lliure animat per la Cooperativa La Magrana Curiosa i una barra de menjar i beguda a càrrec de la Cooperativa Capfoguer i l’Associació Unió Segones Oportunitats.

El festival continuarà fins a mitjanit amb les actuacions musicals dels artistes locals Cristian Triviño (Garrapateros, Syncopaos); Maria Lista; el grup musical Konkordia format per set dones colomenques; i Hard Bolero.

Notícies relacionades

«Es tracta d’enfortir els vincles perquè cooperatives i entitats locals de l’ESS es puguin trobar i treballar conjuntament en l’ecosistema cooperatiu de Santa Coloma», asseguren els organitzadors.

Llegeix totes les notícies de Santa Coloma de Gramenet a EL PERIÓDICO Santa Coloma

Temes:

Santa Coloma