Cita rockera

Barcelona Rock Fest 2022: cartell i preu de les entrades

  • Més de 40 bandes de heavy metal i hard rock es donaran cita al parc de Can Zam de Santa Coloma entre els dies 30 de juny i 2 de juliol

zentauroepp44211400 santa coloma de gramenet  07 07 2018 festival rock fest  con200416180855

zentauroepp44211400 santa coloma de gramenet 07 07 2018 festival rock fest con200416180855 / FERRAN SENDRA

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Més de 40 bandes de heavy metal i hard rock es donaran cita al Rock Fest Barcelona 2022, després que el festival, que se celebra al parc de Can Zam de Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès), s’hagi hagut de posposar en dues ocasions a causa de la pandèmia de la covid-19.

L’organització va presentar aquest dimecres 15 de desembre el cartell per a l’edició de l’any que ve, que es desenvoluparà entre els dies 30 de juny i 2 de juliol. Les entrades ja s’han posat a la venda i els interessats poden adquirir l’abonament per als tres dies de concerts per valor 187,65 euros (més possibles despeses d’enviament). En el cas dels menors d’entre 12 i 16 anys, el preu de l’abonament per als tres dies de festival és de 100,10 euros (també més possibles despeses d’enviament).

En el cas dels menors de 16 anys, només hi podran acudir si van acompanyats del seu tutor legal, «que es farà responsable d’ells», recorden des de l’organització. Així, a l’entrada del concert, el tutor o progenitor s’haurà d’acreditar amb el seu DNI i haurà d’entregar firmada una autorització paterna en els models que ha facilitat l’organització. D’altra banda, no és necessari que els menors de 12 anys adquireixin l’entrada i simplement es requereix que vagin acompanyats del seu tutor legal. No obstant, si el menor, a data d’inici del festival, ja ha fet els 12 anys «haurà d’adquirir la seva entrada per poder accedir al recinte de les actuacions», adverteixen des del festival.

A més, l’esdeveniment té un límit de venda de 6 entrades per persona i per targeta de crèdit. Amb tot, des del festival també recorden que les entrades que es van adquirir per al Rock Fest 2020 continuen sent vàlides per al festival del 2022.

Cartell del Rock Fest 2022

El primer dia del festival comptarà amb 12 concerts, entre els quals s’inclouen algunes bandes mítiques com Manowar i Dropick Murphys. El primer dia del Rock Fest els assistents també podran disfrutar de: Nightwish, Accept, Gotthard, Jinjer, Insomnium, Bullet, Myrath, Stormzone, Blackowl i Celtica.

El divendres 1 de juliol arriba el torn d’Alice Cooper i Mercyfulfate, als quals acompanyaran dotze bandes més del món del metal i hard rock: Blind Guardian, UFO, Alestorm, Symphony X, Diamond Head, Orange Goblin, Nashville Pussy, Kontrust, Bloodbath, Evil Invaders, Anthem i Reef.

Notícies relacionades

L’últim dia del festival, el 2 de juliol, també és el dia amb més bandes a la cartellera, entre les queals destaquen alguns caps de cartell com Kiss, Judas Priest, Megadeth i Saxon. Aquests grups els acompanyaran: Phil Campbell & The Bastard Sons, Angelus Apatrida, D.A.D., My Dying Bride, Blues Pills, The New Roses, Ciclonautas, Disconnected, Rock Goddess i Mind Driller.

Més notícies de Santa Coloma a l’edició local d’EL PERIÓDICO