Com el 2020

El Rock Fest Barcelona es torna a cancel·lar per la Covid i es posposa al 2022

  • L’organització ha pres aquesta decisió per ser «responsables» amb la situació epidemiològica i després de seguir «atentament» el seu desenvolupament

  • Les bandes Kiss, Judas Priest i Manowar, que havien de ser els caps de cartell aquest any, han confirmat ja la seva presència el 2022

rock-fest

rock-fest

1
Es llegeix en minuts

El festival Rock Fest Barcelona, que se celebra al parc Can Zam de Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès), ha tornat a cancel·lar la seva edició a causa de la pandèmia de la Covid-19, com ja va fer l’any passat, i ha decidit posposar la cita fins a l’estiu del 2022.

Tal com ha informat la promotora RockNRock, que organitza l’esdeveniment, el festival se celebrarà del 30 de juny al 2 de juliol de l’any vinent, una decisió que han pres per ser «responsables» amb la situació epidemiològica i després de seguir «atentament» el desenvolupament dels esdeveniments i les directrius de les autoritats sanitàries.

«Estem en un moment en què la responsabilitat de tots és clau i comencem a veure la llum al final del túnel. Aquest petit gran esforç extra ens permetrà disfrutar d’un futur ple de grans concerts i festivals, amb totes les garanties i amb les bandes que tots desitgem veure», han assenyalat els organitzadors.

Kiss i Judas Priest confirmen la seva assistència

Malgrat el canvi de calendari, les bandes Kiss, Judas Priest i Manowar, que havien de ser els caps de cartell aquest any, han confirmat ja la seva presència el 2022. En el cas de Kiss, també s’ha cancel·lat el concert previst per a Madrid després que el grup hagi ajornat la gira mundial de comiat, End of the road, i finalment tocaran el 3 de juliol del 2022 al Wizink Center de la capital.

Notícies relacionades

Totes les entrades ja adquirides per al Rock Fest, així com els paquets VIP, valdran per a la nova data sense necessitat de realitzar cap canvi, però, en cas de no poder acudir-hi el 2022, l’organització ha posat a disposició un formulari de sol·licitud de devolució.

Més notícies de Santa Coloma a l’edició local d’EL PERIÓDICO