LA RECEPTA
Turbot salvatge al forn

Daniel Tomàs mostra un turbot a la seva parada.
Daniel Tomàs, propietari de la parada de peix El Peixet d'en Daniel del mercat del Clot, explica com es prepara una recepta sana, saborosa i a més a més d'elaboració molt senzilla.
INGREDIENTS (4 persones)
1 turbot salvatge de 1.300 g.
3 cebes
3 patates
Pebre negre
Vi blanc de taula
Sal
Oli
Notícies relacionadesPREPARACIÓ
Netegeu i traieu les tripes al turbot i també les espines laterals, i marqueu-lo amb tres talls. Peleu les patates a trossos laminats i talleu la ceba en juliana. Salpebreu les patates i fregiu-les en oli molt calent sense que s'arribin a coure del tot. Ofegueu la ceba fins que adquireixi un to daurat. Poseu el forn a 180 graus i col·loqueu-hi una safata amb la ceba i les patates. Poseu-hi a sobre el peix amb sal i pebre. A continuació afegiu-hi un got petit de vi blanc de taula i deixeu el turbot que es faci al forn durant 25 minuts.
- Detenen una parella amb sis primats bebès ocults als genitals
- Entrevista Giuseppe Russolillo, president de l’Acadèmia de Nutrició: «El dejuni intermitent no ha sigut concebut per perdre pes i pot posar en risc la salut»
- Barcelona prorroga 24 hores el permís d’obres al Camp Nou
- Investigació ‘La casa dels horrors’ d’Oviedo tenia un desmesurat consum d’aigua i una sala d’estudi per als tres nens
- Antifrau investiga TMB per haver exposat dades confidencials
- Detenen una parella amb sis primats bebès ocults als genitals
- Apagada Què ens passa amb la fi del món?
- Referent social Mor Enric Morist, el somriure enmig del desastre
- Enquesta flaix Gairebé un 60% dels espanyols veuen «insuficient» la informació del Govern durant l’apagada, segons el CIS
- El moment del vi Falset obre la temporada primaveral de fires i mostres vinícoles a Catalunya