Dos mesos

La carretera BV-2002 de Sant Boi tindrà un pas de vianants

En aquesta zona, hi ha ubicats un hospital i una zona de vivendes, i per això la presència de vianants que hi ha és elevada i, com que no està senyalitzada, se’n dificulta l’encreuament

La carretera BV-2002 de Sant Boi tindrà un pas de vianants

@diba

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Diputació de Barcelona ha començat les obres de construcció d’un pas de vianants amb semàfor a la carretera BV-2002 de Sant Boi de Llobregat (Baix Llobregat), un tram que correspon a un encreuament que dona accés a un espai que s’utilitza com a aparcament.

En aquesta zona, hi ha ubicats un hospital i una zona de vivendes, i per això la presència de vianants que hi ha és elevada i, com que no està senyalitzada, se’n dificulta l’encreuament.

Notícies relacionades

El projecte, que té un pressupost de 48.147,09 euros i un termini d’execució de dos mesos, contempla la construcció d’un pas de vianants amb semàfor i completarà l’itinerari per als vianants amb una vorera a diferent nivell. L’actuació també comporta la col·locació d’elements de contenció així com d’una barana antiescalable, a més d’un reforç de la senyalització horitzontal i vertical.

Llegeix totes les notícies de Sant Boi a EL PERIÓDICO Sant Boi

Temes:

Sant Boi