Oportunitats laborals

Sant Boi destina 38.000 euros a un centenar de beques per facilitar la formació dels joves

La majoria de les ajudes concedides serviran per finançar activitats de formació reglada, per facilitar la mobilitat o adquirir ordinadors, entre d’altres

Sant Boi destina 38.000 euros a un centenar de beques per facilitar la formació dels joves

ayuntamiento de Sant Boi

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Sant Boi (Baix Llobregat) ha concedit, per onzè any consecutiu, les Beques Joves, els ajuts econòmics a persones de la ciutat d’entre 16 i 35 anys per facilitar la seva formació i la millora de les oportunitats laborals. En aquesta edició s’han concedit 107 beques per valor global de 38.465 euros.

L’acte de concessió, que va tenir lloc la setmana passada a Can Massallera, va comptar amb la presència de l’alcaldessa, Lluïsa Moret, i les persones joves receptores de les beques han firmat el document d’acceptació.

La majoria de les ajudes concedides serviran per finançar activitats de formació reglada o adquisició de material didàctic (35 beques), per facilitar la mobilitat per assistir a aquestes activitats (33 beques) i per adquirir tauletes i ordinadors per motiu d’estudis (33 beques). També s’han concedit ajudes per afavorir la conciliació de la vida familiar amb la formació i l’ocupació de mares joves i per a projectes per persones joves amb diversitat funcional.

Ampliat el 30%

En aquesta convocatòria s’han presentat un total de 188 sol·licituds. La partida inicial prevista, que ascendia a 30.000 euros, s’ha ampliat en gairebé un 30% (fins a 38.465 euros) per poder recolzar totes les sol·licituds que complien els requisits establerts. Les beques concedides han correspost a joves dels sis districtes de la ciutat.

Notícies relacionades

Les Beques Joves es concedeixen des de l’any 2013 a Sant Boi amb l’objectiu d’«incidir positivament en les trajectòries educatives, laborals i professionals de les persones joves del municipi, facilitar el desenvolupament formatiu en aquesta etapa del cicle vital i garantir la igualtat d’oportunitats».

Llegeix totes les notícies de Sant Boi a EL PERIÓDICO Sant Boi

Temes:

Sant Boi