Música

L’Altaveu de Sant Boi presenta el cartell de la 32a edició

El festival tindrà lloc del 10 al 12 de setembre i comptarà amb les actuacions d’artistes destacats com Los Hermanos Cubero, Joana Serrat, Delafé o Queralt Lahoz

L’Altaveu de Sant Boi presenta el cartell de la 32a edició

Ayuntamiento de Sant Boi de Llobregat

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’edició d’aquest 2021 serà la número 32 del Festival Altaveu de Sant Boi (Baix Llobregat) i se celebrarà del 10 al 12 de setembre.

La primera novetat és que després de tres edicions en què Jordi Turtós s’ha encarregat de la direcció artística, aquest any Víctor Partido agafa el relleu amb voluntat de dirigir el projecte el màxim temps possible, «sempre que la passió estigui present». Partido declara que l’anterior director és un referent per ell «com a prescriptor musical, periodista o investigador de gran impacte».

Amb una nova perspectiva en un context canviant a causa dels efectes de la pandèmia en el sector musical, el festival optarà per formats més íntims i pròxims, repartits en diferents escenaris de la ciutat: una ocasió única per poder veure de prop i amb totes les mesures sanitàries Queralt Lahoz, Joana Serrat, Los Hermanos Cubero, Delafé, Los Hijos del Trueno, Valeria Castro, Alessio Arena, Lucia Fumero Trio, Amaia Miranda i Ana Brenes. Segons el nou director, aquest format pot tenir grans beneficis, ja que «un entorn amb poques cadires i poca gent permeten una visió molt rica com a espectador».

Activitats complementàries

El programa de concerts es complementa amb altres activitats com ‘Drummers of Altaveu’, un festival amb la percussió com a protagonista d’un espectacle sorprenent i l’Altaveu+, amb xerrades, documentals, ‘dj’ i fira de discos i llibres, completen el programa d’aquesta edició, en què també s’anima els nens i tota la família a passar una bona estona amb tot allò de bo que ens aporta la música, sota el lema ‘Altaveu en família’.

Premis Altaveu

Notícies relacionades

Com cada any, els premis Altaveu són una cita destacada del calendari del festival; s’hi premia i reconeix artistes, entitats i iniciatives que han enriquit la música al nostre país durant l’any. A finals d’agost s’anuncien els guanyadors i el 9 de setembre serà l’acte d’entrega i se celebraran els premis del 2020, ajornats per la pandèmia, i els del 2021.

Més notícies de Sant Boi a l’edició local d’EL PERIÓDICO