ARRAN DEL TANCAMENT DE BARS I RESTAURANTS

Sant Boi prepara «ajuts urgents» per al sector de la restauració

El consistori també demana «mesures compensatòries efectives» al Govern de la Generalitat després de decretar el tancament de bars i restaurants

La declaració institucional aprovada per tots els grups afirma que de cara a una «mesura restrictiva», s'han de plantejar «compensacions» econòmiques

zentauroepp55445728 barcelona 16 10 2020 sociedad   barcelona sin bares ni terra201016182459

zentauroepp55445728 barcelona 16 10 2020 sociedad barcelona sin bares ni terra201016182459 / Manu Mitru

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El ple municipal de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat ha acordat dissenyar i implementar de manera «urgent» ajuts econòmics per als sectors de l’hostaleria, la restauració i els centres d’estètica en el marc del pla de xoc per a la reactivació social i econòmica de la ciutat.  

Tots els grups polítics han expressat mitjançant una declaració institucional el «ple recolzament» als propietaris de bars i restaurants de Sant Boi. D’altra banda, el consistori demana «mesures compensatòries efectives» al Govern de la Generalitat després de decretar el tancament d’aquests negocis.

El text, consensuat per tots els partits, afirma que de cara a una «mesura restrictiva», s’han de plantejar «compensacions» per pal·liar «les conseqüències» econòmiques. La declaració aprovada dona continuïtat, segons l’Ajuntament, a la «voluntat de consens i unitat d’acció» que els grups han demostrat durant la pandèmia.

Sessió formativa i campanya de promoció

El consistori va impulsar una campanya de promoció per donar a conèixer a la ciutadania de Sant Boi els establiments que ofereixen menjar a domicili. ‘Emporta’t a casa el millor dels restaurants i bars de Sant Boi’ ha sigut el nom escollit.

Notícies relacionades

El 28 de setembre se celebrarà una sessió formativa gratuïta, dirigida als professionals del sector, per aplicar les mesures de protecció en aquests negocis.

Més notícies de Sant Boi a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA