MOBILITAT POSTCORONAVIRUS

Sant Boi tanca al trànsit el seu principal eix comercial els divendres i dissabtes

Els carrers de Lluís Pascual Roca i Francesc Macià, que configuren aquest eix cívic i comercial, tancaran a partir del 8 de maig dos dies a la setmana

Per facilitar el manteniment de la distància de seguretat, s'han establert voreres d'un únic sentit i donat prioritat als vianants a diversos carrers

carrer-de-llus-pascual-roca

carrer-de-llus-pascual-roca

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els divendres i dissabtes de cada setmana es tancaran al trànsit els dos carrers que configuren el principal eix comercial de Sant Boi, Lluís Pascual Roca i Francesc Macià, amb l’objectiu de facilitar la circulació a peu i el manteniment de la distància social recomanada per evitar l’expansió del coronavirus.

La restricció es començarà a aplicar aquest divendres 8 de maig i serà efectiva des de les vuit del matí fins a les nou de la nit, en el tram viari que comprèn aquests dos carrers, fins a la gasolinera i des del carrer de Cerdanya respectivament, que és el que concentra habitualment més afluència de persones del municipi.

Aquesta actuació forma part de les mesures adoptades per l’administració local per adaptar progressivament l’espai públic de Sant Boi a les noves necessitats de mobilitat a causa de les fases de desconfinament anunciades pel Govern, tot i que amb l’objectiu que es continuï aplicant quan conclogui la desescalada.

Adaptació de l’espai públic

Adaptació de l’espai públic

El cap de setmana passat ja es va tancar al trànsit per primera vegada el carrer Joaquim Rubió i Ors, una altra zona de la ciutat que concentra activitat comercial i gran afluència de persones. En aquest cas, el tall es duu a terme tots els dies de la setmana entre les 9 i les 13 hores.

Notícies relacionades

Per facilitar la mobilitat responsable i el manteniment de la distància de seguretat entre persones, l’ajuntament ha decidit establir la circulació per als vianants d’un únic sentit en la majoria de carrers amb voreres de menys de quatre metres, donar prioritat de pas als vianants perquè puguin creuar per qualsevol punt i limitar la velocitat a 20 km/h.

Més notícies de Sant Boi en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA