TALENT LOCAL

Els Cines Can Castellet de Sant Boi programen un cicle de pel·lícules de directors locals

Una taula rodona amb la presència dels realitzadors donarà inici el 3 de març a aquesta programació especial

cinemes-1

cinemes-1

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La cartellera dels Cines Can Castellet de Sant Boi de Llobregat incorpora aquest mes de març obres de cineastes de la ciutat. Les multisales del carrer de Jaume I organitzen el cicle ‘Cine fet a Sant Boi’, que projectarà les pel·lícules: ‘Off the Loop’, ‘Apóstata’ i ‘dDifuminado’, els autors dels quals són Óscar Camacho, Hugo Cobo i Pere Koniec, respectivament.

El cicle s’iniciarà el dimarts 3 de març amb una taula rodona sobre cine de proximitat. Hi seran presents els tres directors, que parlaran sobre els seus films i sobre els estils cinematogràfics i els punts en comú dels seus treballs.

L’entrada a l’acte d’inauguració serà gratuïta i el cicle continuarà durant la resta del mes de març amb la projecció de les pel·lícules, sempre acompanyades d’un cinefòrum amb els directors integrants dels respectius equips.

Les pel·lícules que es projectaran

El 17 de març es projectarà ‘Off the loop’, una pel·lícula ambientada a Nova York i plena de salts en el temps realitzada per Óscar Camacho, el cineasta més internacional de Sant Boi. El 24 de març serà el torn per a ‘Apóstata’, una obra contra els abusos sexuals dirigida per Hugo Cobo que, com Quentin Tarantino, va descobrir la seva vocació cinematogràfica treballant en un videoclub.

Notícies relacionades

Finalment, el dia 31 de març tancarà el cicle ‘Difuminat’, una pel·lícula del realitzador Pere Koniec, un habitual a les pantalles del Festival Internacional de Cine Fantàstic de Sitges.

Més notícies de Sant Boi a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA