Moda inclusiva

El Centre Comercial Sant Boi aposta per la moda inclusiva

Aquest dissabte models amb diversitat funcional mostraran la seva professionalitat a la passarel·la

 Desfilada inclusiva de moda a Sant Boi. 

 Desfilada inclusiva de moda a Sant Boi.  / PERIODICO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Dissabte, al Centre Comercial de Sant Boi, es demostrarà que la moda no té barreres ni està subjecta a models. En aquest espai, tindrà lloc una desfilada qualificada d'inclusiva amb l'objectiu d'acostar el món de la moda a l'àmbit de la diversitat funcional com a mitjà d'integració, normalització i inclusió.

Una desfilada, organitzat per l'Ajuntament, l'Associació Upa Diver's i l'Agència i Escola de Models Arnela World, a través del seu projecte Integra World. Aquest programa dona a conèixer una visió nova i normalitzadora dins del món de la moda i la publicitat. Una manera de donar una visibilitat positiva a models professionals amb diversitat funcional, ja sigui física, psíquica o sensorial.

Notícies relacionades

Així, models del projecte Integra demostraran que la moda no té límits. Tots ells s'han format per ser models professionals i compartiran passarel·la amb els seus companys, models Top de l'agència Arnela World. Amb el seu afany de superació i talent, aquests models amb diversitat funcional demostraran una vegada més que són capaços de compartir il·lusió i professionalitat davant les càmares, al backstage, a la passarel·la o el photocall.

Més notícies de Sant Boi