REPUNT D'INGRESSOS

L'Hospital Universitari de Vic demana que no es relaxin les mesures de prevenció del coronavirus

El personal sanitari avisa en un vídeo que han augmentat els casos en urgències

repetirem-el-tuit-per-al-torn-de-matins-em-diuen-que-estan-repuntant-els-ingressos-a-lhospital-universitari-de-vic-i-la-sensaci-s-que-ens-estem-r / periodico

1
Es llegeix en minuts

El personal mèdic del Consorci Hospitalari de Vic i l’ajuntament de la mateixa localitat de la comarca d’Osona han difós un vídeo a les xarxes socials en què avisen que hi ha un repunt d’ingressos en aquest centre hospitalari degut, apunten, que s’estan relaxant les mesures de prevenció del coronavirus entre la població.

És precisament per conscienciar que no s’ha d’abaixar la guàrdia, que diversos metges i infermers de l’Hospital Universitari de Vic es dirigeixen a la població: «Encara estem en una situació molt crítica», diu la infermera Raquel Tarrida, que demana que «no abaixem la guàrdia». 

Notícies relacionades

«Nosaltres continuem lluitant cada dia, però necessitem el vostre compromís», assegura la metge Montse Barcons. «Si us relaxeu, el coronavirus torna amb més força», diu. 

Per això, demanen a la gent que es quedi a casa i es respectin les mesures de prevenció.

‘Coronavirus avui’

Subscriviu-vos a la nostra ‘newsletter’ per conèixer tota l’actualitat i informació pràctica sobre el desenvolupament de la pandèmia i les seves repercussions