MALALT TAMBÉ DE CÀNCER

La Junta d'Andalusia confirma el tercer mort pel brot de listeriosi

Les anàlisis han vinculat la mort de l'home a Sevilla amb la ingestió de carn entatxonada

undefined49533143 carne mechada del video de la mecha brote de listeriosis  23190826193731

undefined49533143 carne mechada del video de la mecha brote de listeriosis 23190826193731

1
Es llegeix en minuts

La Junta d’Andalusia ha confirmat aquest divendres que la mort d’un home de 72 anys malalt terminal de càncer de pàncrees es va produir per la listeriosi provocada per carn contaminada de la fàbrica Magrudis de Sevilla, amb la qual cosa ja són tres les víctimes mortals atribuïdes a aquest brot.

Aquest mort estava pendent de les anàlisis moleculars per confirmar que la listeriosi que se li va detectar procedia del mateix cep que el brot que ha afectat més de dues-centes persones i ha provocat cinc avortaments, quatre a Andalusia i un a Madrid.

Notícies relacionades

El conseller andalús de Salut, Jesús Aguirre, que compareix aquesta tarda al Parlament autonòmic per informar sobre el brot de listeriosi, ha confirmat que a la comunitat ha causat tres de morts i quatre avortaments.

La primera mort per aquest brot va ser una àvia de 90 anys que va ingressar el 15 d’agost a l’hospital amb un estat de salut deteriorat després de menjar carn entatxonada i que va morir cinc dies després. Una altra dona, de 74 anys, va morir a Sevilla el 27 d’agost i, segons la Junta, presentava patologies prèvies i s’incloïa dins de la població de risc.

Temes:

Listeriosi