Segona edició del Premi a la Innovació en Salut

Viladecans The Style Outlets: impulsant la innovació sanitària

Viladecans The Style Outlets: impulsant la innovació sanitària
3
Es llegeix en minuts

La convocatòria ja està oberta a tots els professionals sanitaris i centres d’innovació sanitària de la província de Barcelona, així com als centres integrats a XarSmart, inclosos els ubicats en altres províncies, com l’IDIBGI (Institut d’Investigació Biomedica de Girona), l’IISPV (Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili - Tarragona) i l’IRB Lleida. La dotació econòmica del premi d’aquest any és de 15.000 euros i està destinada a potenciar el desenvolupament i l’execució d’un nou projecte d’innovació relacionat amb dispositius mèdics, salut digital i teràpies avançades que es trobi en fase d’ideació. El premi inclou 10.000 euros en metàl·lic i un bo IDIBELL XarSmart de 5.000 euros que podrà ser utilitzat per a serveis de consultoria com ara anàlisi de mercat, assessorament científic i recerca de potencials inversors, entre d’altres, per ajudar que el projecte sigui un èxit el 2024.

La nova edició es va presentar a Viladecans The Style Outlets, i a l’acte hi van assistir responsables sanitaris, autoritats locals i mitjans de comunicació. Entre els participants hi havia María Jesús Montesinos, gerent del centre ‘outlet’; Miguel Ángel Souto, director d’Innovació i Desenvolupament de Negoci de l’IDIBELL (Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge), i Carles Ruiz, alcalde de Viladecans. Durant l’acte, María Jesús Montesinos va expressar la seva il·lusió per la participació de l’IDIBELL XarSmart en aquesta edició. Va destacar que és una excel·lent notícia, ja que els permet ampliar l’abast de la iniciativa i centrar-se en la innovació sanitària, un sector estratègic per aconseguir avenços socials, científics i tecnològics que repercuteixen en la salut i el benestar de la comunitat. També va esmentar que la veritable missió d’aquest premi és servir la salut i el benestar de la comunitat.

El termini de presentació de projectes començarà el 16 de juny i es mantindrà obert fins al 31 d’octubre d’aquest any. L’entrega de premis se celebrarà al desembre, coincidint amb l’anunci del projecte guanyador de l’edició anterior, ‘Implantació d’un programa de marxa nòrdica per a pacients amb insuficiència cardíaca’, desenvolupat per professionals del Servei de Medicina Interna de l’Hospital de Viladecans.

El termini de presentació de projectes començarà el 16 de juny i es mantindrà obert fins al 31 d’octubre d’aquest any. L’entrega de premis se celebrarà al desembre, coincidint amb l’anunci del projecte guanyador de l’edició anterior.

II Premi a la Innovació en Salut VTSO en col·laboració amb IDIBELL-XarSmart

  • Període de presentació de projectes: del 16 de juny al 31 d’octubre del 2023.

  • Àmbit: professionals adscrits a centres sanitaris o de recerca de la província de Barcelona, així com tots els pertanyents a la xarxa XarSmart.

  • Projectes de recerca i/o innovació en fase d’idea amb un grau de maduresa mínim TLR 4 i màxim de 7.

  • Dotació econòmica: 15.000 € (10.000 en metàl·lic i un bo de 5.000 per subcontractar serveis a IDIBELL-XarSmart.

Les bases de la convocatòria es poden consultar a:

https://viladecans.thestyleoutlets.es/es/news/premios-vtso-2023

Sobre Viladecans The Style Outlets

Sobre Viladecans The Style OutletsViladecans The Style Outlets és l’únic centre ‘outlet’ dins de l’àrea metropolitana de Barcelona, amb excel·lents comunicacions amb la ciutat i l’aeroport del Prat. En una superfície de 19.800 m², inclou més de 80 primeres marques catalanes, espanyoles i internacionals de moda, complements, calçat, esport i llar, a més d’una variada oferta de restauració i serveis, com ara ‘personal shopper’ gratuït, consigna de bosses i equipatges, sala de lactància, punt d’informació turística o taulell TAX Free, entre d’altres. El centre de Viladecans pertany a The Style Outlets, marca d’‘outlets’ líder a Espanya amb cinc centres, més de 350 botigues i 87.000 m2 de superfície comercial. Ubicats a Madrid (San Sebastián de los Reyes, Las Rozas i Getafe), Barcelona (Viladecans) i la Corunya (la Corunya), ofereixen primeres marques nacionals i internacionals amb descomptes mínims garantits del 30% durant tot l’any, que, en temporades de descomptes addicionals, poden arribar fins al 80%. The Style Outlets és present a Itàlia, Alemanya, França, Holanda i Espanya amb 11 centres en total, prop de 1.700 botigues i més de 800 marques nacionals i internacionals. Els centres The Style Outlets estan gestionats per la multinacional espanyola NEINVER, companyia líder en gestió de centres ‘outlet’ a Espanya i Polònia i segona a Europa.