Acord de col·laboració

Creu Roja Sabadell i Smatsa creen 20 llocs de treball per a persones vulnerables

Sabadell anuncia que els seus nous 32 pisos de lloguer social estaran disponibles a la tardor

Tanquen la biblioteca més important de Sabadell per problemes amb la climatització

Creu Roja Sabadell i Smatsa creen 20 llocs de treball per a persones vulnerables

Albert Segura / ACN

1
Es llegeix en minuts
EFE

Creu Roja Sabadell i l’Obra Social Smatsa han anunciat aquest dijous, 29 de juny, l’acord de col·laboració que permetrà oferir llocs de treball a una vintena de persones en situació de vulnerabilitat.

Segons expliquen les dues entitats, amb aquest projecte cobreixen les necessitats de contractació temporal per a la campanya d’estiu d’aquest any.

L’oferta ha anat dirigida a col·lectius desfavorits i en situació d’atur a Sabadell

L’empresa ha fet una selecció amb entrevistes i avaluacions entre els diferents perfils facilitats per l’organització humanitària.

El president de l’Obra Social Smatsa, Ramon Burgués, apunta que l’acord «dona l’oportunitat laboral temporal a sabadellencs que es troben en una situació difícil tant econòmicament com socialment, i els permet generar ingressos i enfortir la seva situació personal i familiar».

Per la seva banda, la presidenta de Creu Roja a Sabadell, Montse Font, afirma que «aquesta vintena de nous contractes firmats és una excel·lent notícia» en un context de donar feina «a les persones que més ho necessiten i fer-ho de manera conjunta i coordinada entre l’àmbit social i el sector privat».

Notícies relacionades

Finalment, Smatsa també ha col·laborat amb l’ajuntament, a través de la formació realitzada al Vapor Llonch, per possibilitar la contractació de 20 persones més per al desenvolupament de les tasques de neteja a la ciutat durant aquest estiu.

Llegeix totes les notícies de Sabadell a EL PERIÓDICO Sabadell