Operació Fred

Creu Roja Sabadell posa en marxa un espai d’acollida nocturna per a persones sense llar

La iniciativa s’activa ara a causa de les previsions meteorològiques d’aquest cap de setmana que apunten a un empitjorament del fred

Creu Roja Sabadell posa en marxa un espai d’acollida nocturna per a persones sense llar

Cruz Roja Sabadell

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest divendres la Creu Roja de Sabadell (Vallès Occidental) ha posat en marxa un espai d’acollida nocturna per a persones sense llar en requeriment de l’Ajuntament de Sabadell, després que el consistori hagi activat la fase d’alerta de l’operació Fred

Les previsions meteorològiques d’aquest cap de setmana apunten a un empitjorament del fred amb temperatures que encara baixaran més. D’aquesta forma, aquest hivern s’activarà per primera vegada l’espai cedit per la Companyia d’Aigües de Sabadell (CASSA), ubicat al carrer Concepció, número 10

El nou centre d’acolliment compta amb diferents espais climatitzats amb un total de 15 llits i estarà obert des de les vuit de la tarda de divendres fins a les nou del matí de dissabte. 

Menjar, servei de dutxes i roba d’abric

A més d’un llit ben equipat on passar la nit, la Creu Roja oferirà a les persones acollides el sopar, l’esmorzar de l’endemà, servei de dutxes, roba neta d’abric i un acompanyament dels professionals de l’entitat per avaluar la seva situació personal. 

Les Unitats d’Emergència Social (UES) de la Creu Roja s’encarregaran de recórrer els punts de la ciutat on consten que viuen persones sense llar i se’ls informarà sobre el nou centre perquè hi puguin anar. 

Si algunes d’aquestes persones no hi volen anar, igualment es farà entrega de menjar i begudes calentes i roba d’abric a peu de carrer. Una tasca que Creu Roja porta a cap cada dia des que es va posar en fase de prealerta l’operació Fred divendres passat, 14 de gener. 

Notícies relacionades

L’espai d’acollida seguirà obert mentre el consistori mantingui activada la fase d’alerta de l’operació Fred de la ciutat.

Més notícies de Sabadell a l’edició local d’EL PERIÓDICO