EVITAR AGLOMERACIONS

Tossa regularà l'aforament del centre històric amb controls de temperatura

La prova termomètrica es farà en punts d'entrada al recinte emmurallat i se n'exclourà els veïns del municipi

zentauroepp13468393 tossa de mar190531085612

zentauroepp13468393 tossa de mar190531085612

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

El municipi de Tossa de Mar (Selva), una destacada destinació turística de la Costa Bravaregularà l’aforament al seu centre històric, així com a altres dels seus espais més visitats, amb controls de temperatura a tots els visitants, informa Efe.

Segons informa el consistori, la prova termomètrica es farà en punts d’entrada al recinte emmurallat i s’exclourà els veïns que hi resideixen.

La iniciativa pretén controlar un possible excés de turistes en espais concrets com l’entrada al museu, el far o l’estàtua d’homenatge a Ava Gardner.

Estudi d’altres punts de control

L’ajuntament estudia també la ubicació d’altres punts de control de temperatura a l’entrada a la localitat o als aparcaments, cosa que es veu facilitat pel fet que els accessos al municipi es limiten a les carreteres que connecten amb Lloret de Mar i Llagostera.

Notícies relacionades

Una aplicació permetrà a més que els turistes coneguin la situació en cada moment per decidir el lloc al qual es dirigeixen i evitar així que es congestionin algunes zones.

L’alcaldessa, Imma Colom, ha explicat que és «important donar tranquil·litat i seguretat als residents, visitants i propietaris de segona residència». «No hem de fer la sensació d’excessiu control, però sí oferir facilitats i marcar unes pautes per mantenir el municipi lliure de contagis i aconseguir, a més, que els visitants disfrutin de la tranquil·litat i els encants naturals de la vila». 

‘Coronavirus avui’

Subscriviu-vos a la nostra ‘newsletter’ per conèixer tota l’actualitat i informació pràctica sobre el desenvolupament de la pandèmia i les seves repercussions