11 estands i 25 medalles

La 10a edició de la Fira del Vi arribarà a Rubí del 4 al 6 de novembre

Els cellers guanyadors dels premis Vinari prepararan una oferta gastronòmica acompanyada de música local en directe

La 10a edició de la Fira del Vi arribarà a Rubí del 4 al 6 de novembre
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La desena edició de la Fira del Vi tornarà a portar al Celler de Rubí (Vallès Occidental) els vins guardonats amb els premis Vinari en les categories de criança. 

L’esdeveniment, catalogat per l’alcaldessa municipal, Ana María Martínez, com a «fira consolidada i de ciutat», se celebrarà del 4 al 6 de novembre. No obstant, la desena edició comptarà també amb activitats addicionals que complementaran la proposta del cap de setmana. 

Així, el dimecres 2 de novembre tindrà lloc la taula rodona ‘Viticultors i vinateres’ en l’Ateneu (19.30h), dedicada a les dones que fan vi. La jornada comptarà amb un tast posterior a la xerrada. L’endemà, 3 de novembre, el Celler acollirà l’espectacle El sommelier de Fermí Fernández mentre que dissabte 4 de novembre se celebrarà una visita professional a la Fira del Vi amb restauradors locals. 

11 estands amb 25 medalles Vinari

L’estructura del cap de setmana serà la tradicional fórmula que ha seguit la Fira al llarg d’aquests deu anys. Els cellers guanyadors dels Premis Vinari en les categories de criança prepararan una oferta gastronòmica acompanyada de música local en directe

Notícies relacionades

Ramon Roset Morera, director dels premis Vinari, ha assegurat que a la Fira del Vi es podran tastar els millors vins de Catalunya: «Hi seran els grans. Vindran els Vinari d’Or i es podran tastar gairebé en primícia les primeres ampolles dels millors vins de Catalunya. Hi haurà 11 estands i 25 medalles Vinari, 6 d’or». 

Llegeix totes les notícies de Rubí a EL PERIÓDICO Rubí

Temes:

Rubí Vi