Cultura

‘Perplexitat’ de Mercè Ribera arribarà a El Celler de Rubí el 23 de setembre

La mostra fotogràfica de l’artista de Rubí incorpora tres activitats paral·leles que es portaran a terme entre l’octubre i el novembre

‘Perplexitat’ de Mercè Ribera arribarà a El Celler de Rubí el 23 de setembre
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’artista de Rubí Mercè Ribera arribarà a la Sala César Martinell d’El Celler de Rubí el pròxim 23 de setembre amb un projecte inusual dins del món de la fotografia, en què no busca documentar la realitat, sinó aprofitar les seves eines per representar ficció i fabricar universos nous.

Del 23 d’aquest mes fins al 28 de novembre els veïns de la ciutat podran visitar la mostra de l’autora en què, segons explica la mateixa Ribera, utilitza «objectes, ninots, mobiliari a escala i tot el que em sembli pertinent per plasmar pensaments, emocions i realitats que conviuen al nostre món interior».

Paral·lelament, en el marc de l’exposició s’han programat tres activitats. La primera –el 22 d’octubre–, un taller de Fotoficcions dirigit exclusivament a l’alumnat de l’Escola d’Art i Disseny edRa; la segona, l’endemà –23 d’octubre–, serà el mateix taller, però obert a tot públic major de 16 anys.

Finalment, el 5 de novembre tindrà lloc la conferència Mercè Ribera: ¿Recreant?a càrrec de Diego Espada, director del postgrau de fotografia i docent de la mateixa modalitat en el Grau de Comunicació Audiovisual i Multimèdia de la Universitat de Girona.

Notícies relacionades

Tant l’exposició com les activitats relacionades són d’accés gratuït. El Celler obre els dijous, divendres i dissabtes d’11 h a 14 h i de 17 h a 20 h, i els diumenges i dies festius d’11 h a 14 h.

Més notícies de Rubí a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Rubí