MÉS CONTROL POLICIAL

Augmenta la presència policial en un barri de Rubí per una baralla a causa del futbol

El barri 25 de Setembre va registrar vuit trucades de veïns dilluns passat alertant d'una disputa entre aficionats d'Espanya i el Marroc

image

image

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els propers dies, la Policia Local i els Mossos d’Esquadra incrementaran la seva presència al barri 25 de Setembre de Rubí, arran de la baralla que va tenir lloc al districte dilluns passatentre aficionats d’Espanya i el Marroc.

Durant aquell dia, els agents van rebre un total de vuit trucades de veïns i veïnes que alertaven d’una baralla a la plaça central del barri entre joves seguidors de la selecció espanyola i aficionats del conjunt marroquí.

L’enfrontament es va tancar l’endemà quan alguns dels participants es van trobar en aquesta mateixa plaça per demanar perdó a familiars i amics.

Aquest incident puntual va ser valorat i repassat aquest dimarts en el marc d’una reunió de coordinació entre el cap de la Policia Local, Oriol Sánchez, i el cap de l’Àrea Bàsica Policial de Rubí dels Mossos d’Esquadra, David Ruíz.

A la cita van acudir també el regidor de seguretat ciutadana, Rafael Güeto, i el regidor d’esports, Juan López, així com l’alcaldessa de la ciutat, Ana María Martínez.

Notícies relacionades

Durant la trobada, totes les parts van acordar incrementar els efectius policials a la zona durant els propers dies per poder fer un seguiment de l’incident i evitar noves baralles.

Més notícies de Rubí a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA