MOTOR

La zona alta acull el tercer espai de Lexus Barcelona per oferir noves experiències i mobilitat

Ubicat al carrer Buïgas, supera la concepció clàssica de servei al client dels concessionaris tradicionals

Aquestes noves instal·lacions es converteixen en el tercer espai de Lexus Barcelona a la ciutat

lexus1

lexus1

2
Es llegeix en minuts

A finals de novembre es van inaugurar les noves i innovadores instal·lacions de Lexus Barcelona, que es converteixen en el tercer espai que aquesta concessió suma a la ciutat de Barcelona. L’acte va comptar amb l’assistència dels principals responsables de la marca tant en l’àmbit europeu com espanyol. És el cas de Pascal Ruch, mànager general de Lexus Europa, i de Leo Carluccio, màxim responsable de la marca al nostre país.

La presència Ruch i Carluccio no és casual. I és que el nou espai de Lexus al carrer Buïgas és un dels primers concessionaris de la marca en l’àmbit mundial que posa en marxa un nou servei:l’assessor personalitzat Lexus. Es tracta d’una nova manera d’atendre les necessitats del client. Per fer-ho, a cada client se li assigna un assessor personal, que es convertirà enl’únic interlocutor entre el client i la marca, tant en el procés de venda com de postvenda. D’aquesta forma desapareixen les típiques divisions i fronteres entre processos que en moltes ocasions acaben ocasionant en el client insatisfacció i pèrdua de confiança.

“Lexus Buïgas reuneix totes les característiques que fan del nostre centre un espai diferent. I, sobretot, que estigui preparat per al futur. Volem oferir mobilitat i noves experiències d’una manera pròxima al client. Som avantguardistes, innovadors, amb estil, ecològics i pioners. I estem orgullosos del que fem, amb més de 25 anys de bagatge oferint l’experiència única Lexus”, argumenta Sandra Llavina, màxima responsable de Lexus Barcelona.

Entre els més de 200 convidats hi havia Mar Raventós, Laporta, Casanovas, Rexach, Fuste, Masferrer, N’Kono, David López, Josep Maldonado, Albert Costa, Merlos, Xantal, Canut, Rebeca i el cònsol del Japó a Barcelona, els quals van poder comprovar de prop les bondats de dues de les novetats que marcaran el nou any per a la marca japonesa: el Lexus UX250 i el Lexus ES300h.

Un espai diferent

Amb unes instal·lacions de més de 3.500 m2, la nova concessió de Lexus Barcelona ocupa l’espai que durant molts anys va ocupar al carrer Buïgas una altra marca prèmium. Es tracta d’una concessió integral amb una amplíssima zona d’exposició i un servei de postvenda equipat amb l’última tecnologia i professionals experimentats formats per la marca.

El nou punt de servei de Lexus Barcelona està ubicat en un entorn discret, a l’interior del qual hi ha un jardí japonès que aporta calma, serenitat i que ofereix al client els principis de l’‘omotenashi’, el concepte japonès per referir-se al’‘hospitalitat’. I tot això, amb la màxima discreció i lluny de les mirades alienes del carrer.

Assistents durant la inauguració de l’espai Lexus al carrer de Buïgas.

Notícies relacionades

També s’ha de destacar un dels espais més especials de Lexus Buïgas:l’àrea d’entrega de vehicles nous. Es tracta d’una zona específicament pensada, dissenyada i il·luminada per convertir l’experiència d’entrar al nostre nou Lexus per primera vegada en una cosa única i inoblidable.

El nou espai al carrer Buïgas s’uneix als dos espais més de Lexus Barcelona, alcarrer de Tuset i carrer de París de Barcelona.