Puigdemont carrega contra Illa per anar a Madrid en plena campanya

"El 12M no va del futur de Sánchez", avisa el candidat de Junts a Argelès

El candidato de Junts, Carles Puigdemont, en una rueda de prensa en Argelers

El candidato de Junts, Carles Puigdemont, en una rueda de prensa en Argelers / Nico Tomás / ACN

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Veient que el candidat socialista a les catalanes, Salvador Illa, no va assistir a l’acte que tenia previst a Tarragona per anar al Comitè Federal del PSOE, el candidat de Junts, Carles Puigdemont, va carregar contra ell per "anar-se’n a Madrid a rebre instruccions del PSOE" i va advertir que les eleccions del 12M "no van del futur de Pedro Sánchez".

Notícies relacionades

La presència d’Illa a Madrid per demanar a Sánchez que es quedi a la Moncloa va ser el focus de les crítiques de Puigdemont el tercer dia de campanya en Argelès-sur-Mer (França) després que en una entrevista a Europa Press expressés el seu suport al president del Govern per l’ofensiva judicial de la ultradreta contra la seva dona. No obstant, obligat a no desviar els dards del discurs principalment contra els socialistes, Puigdemont va tornar a advertir que hi haurà "una ofensiva intensa per espanyolitzar la campanya".

L’expresident és conscient de fins a quin punt el focus està ara a la Moncloa. "No acceptarem que ens despistin. Esperen una reacció i la tindran, se la trobaran en forma de vots", va dir Puigdemont, que va plantejar aquests comicis com els de la seva "restitució" i va reivindicar la seva candidatura com "l’única que està en condicions de guanyar i que pot garantir que res passarà per sobre dels interessos dels catalans".

Temes:

PSOE Focus