CUETO

Pèrdues maquillades per amagar el ‘pelotazo’

Pèrdues maquillades per amagar el ‘pelotazo’

/ EP

1
Es llegeix en minuts
C. G. T. C. / Á. V.

L’empresa que va utilitzar la trama Koldo per rebre els contractes públics investigats en el procediment, Soluciones de Gestión y Apoyo a Empresas, "va acumular pèrdues per despeses personals el 2019 que van ser compensades el 2020 amb els beneficis del repartiment del negoci de les mascaretes", afirma l’informe del 2 de febrer de l’inspector d’Hisenda Raúl Burillo, al qual ha tingut accés aquest diari.

Aquestes operacions de l’empresa administrada de fet per Juan Carlos Cueto, i d’altres de similars realitzades pel seu soci i amo del Zamora CF, Víctor de Aldama, es van executar per compensar les pèrdues que havien tingut amb els beneficis generats amb la venda de mascaretes el 2020, especifica el document.

Notícies relacionades

Investigació europea

La Fiscalia Europea ha obert una investigació sobre els contractes firmats –durant la primera etapa de la pandèmia– pel Servei Canari de Salut i el Servei de Salut de les Illes Balears amb la trama en la qual presumptament va participar Koldo García. Ho ha fet, segons assenyala un comunicat emès pel mateix organisme, després de rebre "una denúncia d’un particular".

Temes:

Empreses