Reunió amb la patronal

Arrimadas reafirma el suport de Ciutadans a la reforma laboral si no es modifica

La líder de la formació taronja reitera votaran sempre que «no es toqui ni una coma» i no es tramiti amb esmenes

Arrimadas reafirma el suport de Ciutadans a la reforma laboral si no es modifica

José Luis Roca

1
Es llegeix en minuts
Miguel Ángel Rodríguez

La presidenta de Ciutadans, Inés Arrimadas, insisteix que la intenció del seu partit és votar a favor del decret de la reforma laboral, però si no es modifica cap terme i malgrat admetre que és «millorable». Arrimadas es va reunir aquest dilluns amb el president de la CEOE, Antonio Garamendi, amb la presidenta de la Fundació CEOE i exministra de Treball amb el govern del PP, Fátima Báñez, així com amb el president de l’Associació de Treballadors Autònoms (ATA), Lorenzo Amor.

La líder de la formació taronja reitera que Ciutadans votarà a favor en la convalidació del decret de la reforma laboral sempre que «no es toqui ni una coma» i no es tramiti amb esmenes.

Notícies relacionades

«Coincidim amb ATA i amb CEOE en què aquesta reforma laboral, fruit d’un consens, és molt millorable, però l’amenaça més gran és que els socis nacionalistes del Govern puguin empitjorar-la», remarca.

Després de la reunió a la seu de la patronal Arrimadas va exigir a l’Executiu que «no cedeixi al xantatge de Bildu i ERC». «Sánchez ja té una suma alternativa a Bildu, Esquerra i tota aquesta patuleia de socis que té», afirma, i demana al Govern que no modifiqui l’acord per obtenir el suport dels socis d’investidura.