Comptes de l’Estat per al 2022

El Congrés dona el vistiplau al projecte de Pressupostos aquest dijous

L’última formació a donar el sí als comptes públics ha sigut Terol Existeix

Els aragonesos se sumen així a Unides Podem, ERC, EH Bildu, PDECat, Més País, Compromís, PRC i Nova Canàries

El Congrés dona el vistiplau al projecte de Pressupostos aquest dijous
1
Es llegeix en minuts

El ple del Congrés vota aquest dijous el projecte de pressupostos generals de l’Estat 2022. El president del Govern acudirà a la sessió a les 12.00 hores després que la successió de recolzaments als Pressupostos  hagi sigut incessant.

Notícies relacionades

L’última formació a donar el sí als comptes de l’any vinent ha sigut Terol Existeix. Tomás Guitarte va explicar al Congrés aquest dimarts que va tancar «l’últim serrell» de la negociació amb el Govern i va advertir que estarà «molt vigilant» amb l’execució dels compromisos. En roda de premsa, Guitarte va detallar que el ple inclourà una esmena conjunta de Terol Existeix, ERC, JxCatT i PDRCAT per dotar amb un milió d’euros la redacció de l’estudi informatiu de l’autovia Reus-Alcanyís, que allargaria l’A-40.

De moment, el projecte de llei de pressupostos generales de l’Estat té garantits 182 vots –PSOE (120), Unides Podem (34), ERC (13) EH Bildu (5), PDECat (4), Més País (2), Compromís (1), PRC (1), Nova Canàries (1) i Terol Existeix (1)– mentre es continuen negociant els del PNB.