Casado: «El 4-M comença l’estat d’alarma per al PSOE»

MADRID  10 04 2021 - El presidente del PP  Pablo Casado y la presidenta de la Comunidad de Madrid  Isabel Diaz Ayuso  a su llegada a la inauguracion del Congreso de Nuevas Generaciones del PP celebrada este sabado en Madrid  EFE David Fernandez

MADRID 10 04 2021 - El presidente del PP Pablo Casado y la presidenta de la Comunidad de Madrid Isabel Diaz Ayuso a su llegada a la inauguracion del Congreso de Nuevas Generaciones del PP celebrada este sabado en Madrid EFE David Fernandez / David Fernandez

1
Es llegeix en minuts

El líder del Partit Popular, Pablo Casado, ha demanat recolzament per a la presidenta madrilenya i candidata a la reelecció, Isabel Díaz Ayuso, perquè el PP pugui arribar aviat al Palau de la Moncloa. De fet, ha recalcat que el 4 de maig «comença l’estat d’alarma per al Partit Socialista» perquè entrarà en «pànic».

Així s’ha pronunciat en la tradicional enganxada de cartells amb què arrenca oficialment la campanya electoral i que s’ha celebrat a la plaça de Felipe II, situada al barri de Salamanca. En aquest acte per acompanyar Ayuso han participat també l’alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida, i el president del PP madrileny, Pío García Escudero.

Després de remarcar que el PP es presenta a les eleccions amb una «candidatura d’unió» i que «val la pena», ha avisat que «no només estan parlant del Govern de Madrid» sinó que Espanya es vol. I en aquest punt, ha afirmat que si guanyen les eleccions «unint-se el centre i la dreta» i poden governar «amb les mans lliures», «aquest missatge després es podrà repicar a nivell nacional».

Apel·lació als votants de González i Leguina

Notícies relacionades

Casado ha acusat el cap de l’Executiu, Pedro Sánchez, d’haver «menystingut el seu candidat», el socialista Ángel Gabilondo, «opacant-lo en totes les activitats». «El 4 de maig comença l’estat d’alarma per al PSOE», ha emfatitzat, per afegir que després de veure els resultats entrarà en un «estat de pànic».

Després d’assegurar que cal pensar en el que «s’hi juguen» el 4 de maig, el president del PP ha demanat el vot també als socialistes descontents a qui no «els agrada el sanchisme» i que fins i tot al seu dia van votar Felipe, Leguina o Rubalcaba.