reestructuració a génova

García Albiol, president del nou Comitè d'Alcaldes del PP

Casado posa l'alcalde de Badalona al capdavant del nou òrgan del partit

albiollll

albiollll

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El líder del Partit Popular, Pablo Casado, ha anunciat que el regidor de Badalona, Xavier García Albiol, ocuparà el lloc de president del nou Comitè d’Alcaldes del PP, informa Europa Press. Aquest nomenament s’emmarca dins de la reestructuració de l’equip directiu de la formació popular després de la destitució de Cayetana Álvarez de Toledo com a portaveu parlamentària.

Així ho ha comunicat el mateix Casado a la Junta Directiva Nacional del partit, que s’ha reunit aquest dijous de manera telemàtica, per ratificar els nous canvis en la formació. A més d’Albiol, Casado ha ratificat Cuca Gamarra com a nova portaveu del PP al Congrés, Ana Pastor com a vicesecretària de Política Social, i José Luis Martínez-Almeida com a portaveu nacional del partit.

L’alcalde de Badalona, exlíder del PP a Catalunya, ja s’ha pronunciat a través d’un missatge a Twitter en el qual ha volgut agrair la confiança a Casado i ha apel·lat a continuar treballant perquè els més de 2.000 regidors populars donin «les millors respostes» als seus veïns.

Casado ha creat aquest nou Comitè d’Alcaldes del PP, que ja hi havia en algunes organitzacions provincials i autonòmiques de la formació, i ha elegit per liderar-lo García Albiol, que va aconseguir l’alcaldia el maig passat després d’una crisi del govern municipal de l’esquerra.

Ofensiva contra l’acord dels romanents

Notícies relacionades

Segons confirmen fonts populars a Europa Press, la creació d’aquest nou Comitè d’Alcaldes s’emmarca dins de l’estratègia del partit d’aixecar el municipalisme en un moment en el qual els regidors estan en peu de guerra contra l’acord entre el Govern i la FEMP per a la utilització dels romanents.

El Partit Popular ha volgut liderar aquestes protestes contra l’acord entre l’agrupació municipalista i l’Executiu central i va avançar mobilitzacions als consistoris en els quals tenen representació. Aquesta reivindicació és una constant en el PP des que va començar la pandèmia, que ha demanat al Ministeri d’Hisenda en reiterades ocasions que permeti a les entitats locals la utilització dels romanents i l’alliberament del superàvit.