Els Mossos blinden l'estació de Sants per la protesta dels CDR

Els manifestants intenten accedir a l'interior del recinte i proven d'impedir que els viatgers hi puguin entrar

whatsapp-image-2019-10-28-at-192708

whatsapp-image-2019-10-28-at-192708

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Uns 700 manifestants convocats pelsCDR bloquegen els accessos a l’estació de trens de Sants a Barcelona. Més de 500 manifestants es concentren a l’accés de la plaça dels Països Catalans i 200 més col·lapsen el de la plaça de Joan Peiró, i alguns intenten formar una cadena humana entorn de l’estació. [Seguiu les últimes notícies de Barcelona i la resta de Catalunya en directe.]

Els CDR del Barcelonès han convocat la mobilització des de les set de la tarda per «envoltar» l’estació en el marc de les protestes contra la sentència de l’1-O.

Antiavalots dels Mossos d’Esquadra custodien els accessos a l’estació de Sants mentre els manifestants demanen la llibertat dels «presos polítics» i la dimissió del conseller d’Interior, Miquel Buch.

Notícies relacionades

A les sis de la tarda s’han tancat els accessos a Sants, excepte els dos centrals –al costat de la plaça dels Països Catalans i al costat de la plaça de Joan Peiró–, on es concentren els manifestants. Els Mossos vigilen les entrades i sortides, cosa que genera cues a l’interior.

El trànsit es manté

Fonts de Renfe han informat que el servei de trens no pateix afectacions, mentre que l’accés al metro des de l’estació també s’ha tancat a causa de la protesta i moltes botigues de l’interior de Sants han hagut d’abaixar la persiana.