CAMPANYA ELECTORAL

Així va ser el petó de Carmena i Errejón en un acte pels drets LGBTI

Els candidats de Más Madrid celebren una festa en una discoteca madrilenya per reivindicar els drets LGBTI

"Avui celebrem que, estimis a qui estimis, Madrid et vol", assegura el cap de llista el Parlament autonòmic

d6txesnw0ao1t5g

d6txesnw0ao1t5g

1
Es llegeix en minuts
Miguel Ángel Rodríguez

La proximitat entre Manuela Carmena Íñigo Errejón és coneguda. Tots dos van girar l’esquena als seus anteriors partits –Ahora Madrid i Podem, respectivament– per iniciar un projecte junts: la plataforma Más Madrid. El que va començar en aquell anomenat‘pacte de les crestes’, en què els dos polítics, en un sopar amb amics, van decidir muntar el seu propi partit, es va segellar aquest dijous amb un petó en plena campanya electoral. 

La candidata a revalidar l’ajuntament i el cap de llista a la Comunitat de Madrid van celebrar una festa en una de les discoteques de moda de la capital amb el nom‘Madrid és llibertat’. L’acte, centrat en els drets de la comunitat LGBTI, va estar dirigit pel crític televisiu i expert en moda, Bob Pop, i per la periodista Elsa Ruiz

Va ser en el moment en què van pujar a l’escenari quan Errejón Carmena es van fer un petó davant dels aplaudiments de tots els presents. "Davant els que volen un Madrid en blanc i negre, avui celebrem que, estimis a qui estimis, Madrid et vol", escrivia el cofundador morat a Twitter. 

També va ser present a la festa Gaysper, la icona d’un fantasma amb els colors de la bandera gai que es va popularitzar fa unes setmanes quan la formació d’ultradreta Vox el va utilitzar per representar els enemics a batre. La mateixa Carmena portava un ventall amb el simpàtic fantasma. 

Altres petons

Notícies relacionades

Aquesta no és la primera vegada que Errejón besa alguns dels seus companys de partit. Fa més de dos anys es va fer un petó amb el secretari general de Podem, Pablo Iglesias. En aquell moment, Errejón era el número dos del partit morat i encara no s’havia enfrontat amb Iglesias pel lideratge de la formació.