DES DE LA PRESÓ

Jordi Cuixart anuncia que serà pare de nou

L'expresident d'Òmnium té tres fills

d42ns7pwkaac3e8

d42ns7pwkaac3e8

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’expresident d’Òmnium Cultural Jordi Cuixart, en presó preventiva a la presó de Soto del Real i actualment jutjat al Tribunal Suprem, ha anunciat aquest Sant Jordi que ell i la seva companya esperen un altre fill per al pròxim mes de setembre. 

La notícia l’ha donat el mateix Cuixart en el seu compte de Twitter, amb una foto en què apareix amb la seva dona, la Txell Bonet, i el seu fill petit en braços, i un missatge en el qual anuncia que "ni la presó ni la repressió frenaran les ganes de continuar construint la nostra família".

Cuixart, que ahir va fer 44 anys, té uns altres dos fills, més grans. L’empresari es va casar amb Bonet per l’Església catòlica el gener passat a la presó de Lledoners. L’expresident d’Òmnium està pres des del 16 d’octubre del 2017.

L’anunci també coincideix amb una carta dirigida als socis de l’entitat cultural en què demana que la cultura ho inundi tot.

En la missiva, afirma que "sortir al carrer es converteix en un acte de militància en la tendresa", i ha donat les gràcies a tots els escriptors per fer la vida més feliç als lectors amb les seves creacions. En aquest sentit, ha tingut un record especial "per als autors que pateixen més durament la repressió", especialment per a les autores triplement represaliades, ha dit.

Notícies relacionades

Ha recordat que passaran el dia entre jutges i fiscals, en una nova jornada de judici al procés independentista, però ha explicat que, quan no hi ha sessió al Tribunal Suprem, els presos intercanvien opinions sobre els llibres que llegeixen.

"Moments de distensió que ens reafirmen en la certesa que llegir ens fa més lliures, també des de la presó", ha afegit.