eleccions generals 28-A

Pablo Iglesias, a YouTube: "¡Voteu, cabrons!"

"M'agradaria ser pare dels meus fills sense haver d'estar tot el punyeter dia a la televisió", afirma el líder de Podem

entrevita-pablo

entrevita-pablo

2
Es llegeix en minuts
Europa Press

El secretari general de Podem, Pablo Iglesias, ha assenyalat en una entrevista que ha concedit al ‘youtuber’ Fortfast, que el 28 d’abril, davant la lògica de les enquestes que desanimen a anar al col·legi electoral, un "no s’ha de quedar a casa". "¡Voteu, cabrons, voteu el que vulgueu, però no us quedeu a casa", ha recalcat.

L’entrevista, que té una durada de quinze minuts i que el ‘youtuber’ ha penjat al seu canal, que compta amb més d’un milió de subscriptors, ja ha sigut visionada en poques hores per gairebé mig milió d’usuaris.

En ella, Iglesias utilitza un to distès, amb un vocabulari pròxims als joves, i fa confessions personals com que al matí, quan es lleva, davant del mirall només veu les ulleres que li produeixen els seus dos fills i la precampanya.

A més, reconeix que prendria una cervesa amb qualsevol líder de l’oposició i ha recordat quan en va prendre una amb Pedro Sánchez en una habitació d’hotel, on quedaven per negociar. "Quan quedàvem al principi, sempre li deia de quedar a la seu, però ell em citava en hotels, molt clandestí, entràvem a l’habitació i li deia: ‘Pedro això és com quan la gent queda per follar'", ha narrat.

Durant l’entrevista, Fortfast li pregunta de moment del que se sent més orgullós, i Iglesias confessa que quan va aconseguir la pujada del salari mínim interprofessional (SMI) als 900 euros li va fer molta il·lusió perquè això "ho veurà molta gent".

"La política és temporal"

D’altra banda, el líder de Podem, que comenta que escolta rap, ha assenyalat que li agradaria que quan els seus fills siguin "més grans", ell es pugui estar dedicant a altres coses, i ha apuntat que "la política és una cosa temporal". "M’agradaria ser pare dels meus fills sense haver d’estar tot el puto dia a la televisió", diu.

Notícies relacionades

A més, sobre els insults i amenaces que rep per les xarxes socials, Iglesias ha reconegut que quan veu que l’odien, l’afecta i no acaba d’acostumar-s’hi, tot i que ha afegit que si el que t’odia és Eduardo Inda (director de ‘Ok Diario’) llavors "mola" perquè significa que ho estan fent bé.

Durant l’entrevista, el ‘youtuber’ explica que Iglesias ha sigut l’únic dels candidats a la presidència que ha accedit a ser entrevistat al seu canal. Els va llançar la invitació a través d’un missatge de Twitter.