TROBADA

Colau assegura que Sánchez s'obre a permetre a Barcelona limitar el preu del lloguer

L'alcaldessa sol·licita al president una comissió bilateral Govern-ajuntament

Els regidors d'ERC, el PDECat i la CUP abandonen el ple davant de la decisió de Colau de mantenir-lo

sanchez-y-colau / periodico

1
Es llegeix en minuts
Toni Sust

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha afirmat aquest divendres que el president del Govern, Pedro Sánchez, s’ha compromès en una reunió que han mantingut tots dos aquest matí a treballar perquè Barcelona i la resta de ciutats puguin establir límits al preu del lloguer. [Seguiu les últimes notícies de Barcelona i Catalunya aquest 21 de desembre en directe].

Colau ha explicat que Sánchez s’ha mostrat a favor de dotar les ciutats d’aquesta capacitat després que s’aprovés la prolongació de la durada dels contractes de tres a cinc anys.

L’alcaldessa ha demanat al president la celebració d’una comissió bilateral ajuntament-Govern central, i ha recordat que està prevista a la carta de Barcelona.

Esmorzar de treball

Colau i Sánchez han mantingut a primera hora del matí un esmorzar de treball a l’hotel on ha passat la nit el cap de l’Executiu, el Duquessa de Cardona, ubicat a tan sols 300 metres de la Llotja de Mar.

Notícies relacionades

La trobada, sol·licitada per l’alcaldessa, ha tingut lloc abans que arrenqui la celebració del Consell de Ministres a la Llotja.

Malgrat les peticions d’ERC i el PDECat, Colau ha mantingut la celebració del ple aquest divendres. Els regidors d’ERC, el PDECat i la CUP han abandonat el ple.