JOCS DEL MEDITERRANI

Els CDR convoquen una protesta contra el Rei a Tarragona

Felip VI participa aquest divendres en la inauguració dels Jocs del Mediterrani

Imatge d’uns quants concentrats a la roda de premsa de CDR amb els cartells ’’jo sóc CDR’’, el 12 d’abril de 2018 (horitzontal). 4640#Agencia ACN

Imatge d’uns quants concentrats a la roda de premsa de CDR amb els cartells ’’jo sóc CDR’’, el 12 d’abril de 2018 (horitzontal). 4640#Agencia ACN / 4640#Agencia ACN (ACN)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els CDR han convocat aquest divendres una nova protesta contra la presència del Rei a Catalunya amb motiu de la inauguració dels Jocs del Mediterrani a Tarragona. 

Al cartell amb què circula la cita, hi apareix una imatge de Felip VI del revés amb els ulls tapats per l’etiqueta "Que corri el Borbó". Demanen als manifestants que portin una cassola i "roba de recanvi de color" i que es concentrin a les 17 hores a l’ITV de la ciutat. 

Notícies relacionades

En les seves últimes visites a Catalunya, el Rei s’ha trobat amb manifestacions de rebuig organitzades per aquests comitès. La més massiva va ser el 25 de febrer alsvoltants del Palau de la Música Catalana, on Felip VI presidia l’acte de benvinguda al Mobile World Congress (MWC).

La cita a Tarragona arriba acompanyada de polèmica després que Torra hagi demanat sense èxit una trobada amb el Monarca. El president i els expresidents Carles Puigdemont i Artur Mas li van remetre una carta en què li demanaven que encapçalés el "diàleg" amb Catalunya, una missiva que la Casa del Rei va remetre al Govern, que va negar que s’arribi a produir aquest contacte.

Temes:

Felip VI CDR