Anar al contingut

JOCS DEL MEDITERRANI

Els CDR convoquen una protesta contra el Rei a Tarragona

Felip VI participa aquest divendres en la inauguració dels Jocs del Mediterrani

El Periódico

Imatge duns quants concentrats a la roda de premsa de CDR amb els cartells jo sóc CDR, el 12 dabril de 2018 (horitzontal). 4640#Agencia ACN

Imatge duns quants concentrats a la roda de premsa de CDR amb els cartells jo sóc CDR, el 12 dabril de 2018 (horitzontal). 4640#Agencia ACN / 4640#Agencia ACN (ACN)

Els CDR han convocat aquest divendres una nova protesta contra la presència del Rei a Catalunya amb motiu de la inauguració dels Jocs del Mediterrani a Tarragona. 

Al cartell amb què circula la cita, hi apareix una imatge de Felip VI del revés amb els ulls tapats per l’etiqueta "Que corri el Borbó". Demanen als manifestants que portin una cassola i "roba de recanvi de color" i que es concentrin a les 17 hores a l’ITV de la ciutat. 

En les seves últimes visites a Catalunya, el Rei s’ha trobat amb manifestacions de rebuig organitzades per aquests comitès. La més massiva va ser el 25 de febrer als voltants del Palau de la Música Catalana, on Felip VI presidia l’acte de benvinguda al Mobile World Congress (MWC).

La cita a Tarragona arriba acompanyada de polèmica després que Torra hagi demanat sense èxit una trobada amb el Monarca. El president i els expresidents Carles Puigdemont i Artur Mas li van remetre una carta en què li demanaven que encapçalés el "diàleg" amb Catalunya, una missiva que la Casa del Rei va remetre al Govern, que va negar que s’arribi a produir aquest contacte.

Temes: CDR Felip VI