REACCIONS A LA DECISIÓ DE RAJOY

Podem l'hi diu ''capo' de la màfia' al relleu de Cifuentes

Echenique qüestiona si l'aval de Ciutadans al candidat del PP també és 'corrupció'

1
Es llegeix en minuts
Iolanda Mármol

Podem no tenia cap fe en el relleu de Cristina Cifuentes. Abans de conèixer el candidat designat per Mariano Rajoy aquest dilluns, la direcció morada donava per descomptat que no seria un historial aliè a les trames d’influències i que les xarxes de corrupció dels populars a la Comunitat de Madrid continuaran malgrat la dimissió de la presidenta. 

Notícies relacionades

"Rajoy triarà un nou ‘capo’ de la màfia a Madrid" ha sentenciat el secretari d’Organització, Pablo Echenique. Els de Podem han tornat a assenyalar Ciutadans com a còmplices del suport al PP a la regió i han criticat que Albert Rivera avali el substitut de Cifuentes. Per a ells, aquest suport també podria ser considerat corrupció.  "Crec que cal començar a plantejar-se si permetre que el PP governi, com fa Ciutadans, també és corrupció”,ha assenyalat Echenique.

La direcció de Podemo considera que la decisió de Rivera implica "prendre-li el pèl a la gent" i considerar que els espanyols són "idiotes" amb estratègies merament partidistes. "Posen els interessos electorals per davant totes les altres coses. No els importa posar a corruptes al Govern, critiquen la revolució de les dones del 8 de març. Ja resulta evident que només pensen en el seu propi benefici", ha criticat.