L'alcalde de Portbou canvia el pany d'un local de votació

Un regidor del PDECat l'acusa d'afavorir el "feixisme"

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Membres de l'equip de govern del PDECat de Portbou han denunciat que l'alcalde de la localitat, Josep Lluís Salas, va canviar divendres a la nit el pany de la sala Walter Benjamin que el govern local havia cedit per votar en el referèndum d'aquest diumenge. Segons informa el 'Diari de Girona', s'està buscant una alternativa a última hora per permetre la votació.

Notícies relacionades

El regidor del PDECat Sergi Aranda ha explicat que la junta de govern local havia decidit dijous cedir la sala Walter Benjamin i l'endemà i de forma unilateral el regidor va canviar el pany i així ara ningú disposa de clau per obrir.

Sempre segons Aranda, l'alcalde és contrari a la celebració de la consulta i "farà el possible perquè no se celebri" malgrat que Portbou està governada per un equip format pel PDECat, ERC i la Candidatura Local de Portbou. Aranda ha publicat una dura carta a Facebook en què acusa l'alcalde d'haver apostat "pel feixisme i no per la democràcia i per l'opressió i no per la llibertat. Avui has fet un Portbou més fosc i més gris, amb un futur més negre del que ja ens imaginem cada nit quan anem al llit, en un poble sense gaires esperances des de fa més de 25 anys, ens despertarem en un futur ja no en gris sinó en verd i blau, en vermell i en 'gualda'. Avui has pres una decisió unilateral, amb 'nocturnitat i traïdoria'".