Arrimadas alerta que l'acord encara "no està tancat"

La presidenta de C's a Catalunya assegura que les negociacions són "molt complicades"

34809385 59

34809385 59

1
Es llegeix en minuts
ACN / BARCELONA

La presidenta de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas, ha assegurat a Catalunya Ràdio que, encara que el límit per arribar a un acord d'investidura s'acaba aquest dissabte a la nit, les negociacions són "molt complicades", perquè "no es tracta d'aconseguir un pacte anticorrupció", sinó també que el PP es comprometi a fer reformes en temes econòmics, socials i d'Administració pública.

Notícies relacionades

 "Hem de fer entendre al PP que ja no tenen majoria absoluta i que han d'assumir moltes reformes", ha afegit. Aquestes reformes són, entre altres, les mesures per millorar la vida dels autònoms i les pimes, així com la sanitat i l'educació. La presidenta de C's a Catalunya ha recordat que el seu partit no està negociant un acord de Govern, sinó d'investidura, i que la seva formació no governaria Espanya al costat de membres del PP com Mariano Rajoy.

Sobre les crítiques rebudes per alguns sectors que acusen Ciutadans de diferenciar entre casos de corrupció, Arrimadas ha defensat que el seu partit pretén apujar el nivell d'exigència actual. "Fins ara molts imputats per corrupció política estaven asseguts en una cadira i ara s'està fent un debat perquè augmenti el nivell de responsabilitat política i que els imputats dimiteixin i deixin la seva acta".