escàndol a les files populars

Serafín Castellano va consolar Rita Barberá després del revés electoral

L'alcaldessa de València li va xiuxiuejar a l'orella "¡quina hòstia, quina hòstia!" quan va arribar a la seu del PP i després de conèixer la patacada a les urnes

Rita Barberá reconeix la seva patacada electoral davant els seus companys de partit. / ATLAS

1
Es llegeix en minuts

Serafín Castellanodelegat del Govern a la Comunitat Valenciana, va consolar l'alcaldessa de València, Rita BarberáUna abraçada sumada a un "¡quina hòstia, quina hòstia!"quina hòstia, quina hòstia que ha passat a la història després de la patacada electoral del 24-M del Partit Popular.

La Policia Nacional ha detingut aquest divendres Serafín CastellanoSerafín Castellano. El dirigent popular està sent investigat sobre presumptes favors a una empresa a la qual es van adjudicar contractes per a l'extinció d'incendis quan ocupava el càrrec de conseller de Governació (entre el 2007 i el 2014); havia coincidit amb l'empresari en caceres. La investigació es va posar en marxa després que un contractista denunciés que Castellano havia acceptat llavors d'un empresari un rifle a canvi de la formalització de contractes públics.

Notícies relacionades

Les càmeres van recollir la trobada entre Barberá i Castellano la nit del 24 de maig, quan l'encara alcaldessa de València va arribar a la seu dels populars i va rebre l'abraçada de Castellano. En aquell moment, Barberá va aprofitar per fer-lo partícip del seu dolor pel resultat de les urnes. "¡Quina hòstia, quina hòstia!", li va dir, segons van poder captar els micròfons.

Es dóna la circumstància que tres dies abans, Barberá havia sabut que la Fiscalia Anticorrupció havia obert diligències contra ella per les factures de despeses de representaciófactures de despeses de representació a l'Ajuntament de València denunciades per Compromís i que pugen a 278.000 euros només des del 2011.