'IN FRAGANTI'

L'"hòstia" electoral de Rita Barberá, captada pels micròfons

L'alcaldessa de València va reconèixer la seva patacada a les municipals davant els seus companys i l'orella indiscreta de les càmeres

Rita Barberá reconeix la seva patacada electoral davant els seus companys de partit. / ATLAS

1
Es llegeix en minuts

La jornada d'eleccions va deixar grans vencedors grans derrotats. Una de les que no van quedar gens satisfetes amb el resultat a les urnes va ser l'alcaldessa de ValènciaRita Barberá. Després de 24 anys com a alcaldessa, sembla que els seus dies al capdavant de l'Ajuntament de València arriben al seu final i, conscient d'això, així ho va fer notar als seus companys de partit ahir a la nit.

Notícies relacionades

Com es pot veure en el vídeo captat per les càmeres quan arribava a la seu popular, Barberá rep l'abraçada d'un dels seus companys, i l'alcaldessa ho aprofita per deixar-li anar a l'orella el seu pensament més profund: "¡Quina hòstia! ¡quina hòstia!", diu la valenciana. 

Les càmeres, molt a prop de la trobada, aconsegueixen captar les paraules de Barberá, que evidencien la seva decepció pels resultats municipals a València. Malgrat la patacada, l'encara alcaldessa va comparèixer davant els mitjans i els seus votants per defensar el seu paper com a alcaldessa valenciana i va recordar que, amb les dades a la mà, havia sigut la vencedora de les eleccions.