EL POLS SOBIRANISTA

Margallo veu "solvents i fiables" les afirmacions de Jorge Fernández Díaz

El ministre d'Exteriors defensa el d'Interior, que va relacionar gihadisme i independentisme, perquè "no acostuma a tenir alegries verbals"

El ministre d’Afers Estrangers, José Manuel García-Margallo, amb el seu homòleg italià, Paolo Gentiloni, després de reunir-se a Barcelona, aquest dijous, 9 d’abril.

El ministre d’Afers Estrangers, José Manuel García-Margallo, amb el seu homòleg italià, Paolo Gentiloni, després de reunir-se a Barcelona, aquest dijous, 9 d’abril. / EFE / ALBERTO ESTÉVEZ

1
Es llegeix en minuts

El ministre d'Exteriors, José Manuel García-Margallo, ha defensat aquest dijous el titular d'Interior, Jorge Fernández Díaz, al qualificar-lo de "prudent" i assenyalar que "no acostuma a tenir alegries verbals". Margallo ha recolzat així el seu company de Gabinet després de les polèmiques declaracions en què relacionava gihadisme i independentismegihadismeindependentisme.

Notícies relacionades

Fernández Díaz va assegurar dimecres que la fundació Nous Catalans, vinculada a CDC, "capta" radicals per a la causa sobiranista, i Margallo li ha donat suport: "Si el ministre, que és el responsable d'aquests temes, fa aquestes afirmacions, estic segur que té informacions fiables i més que solvents".

El titular d'Exteriors ha fet aquestes declaracions després d'entrevistar-se amb el seu homòleg italià, Paolo Gentiloni, a la seu de Foment del Treball, on s'ha inaugurat el XIV Fòrum de Diàleg Espanya-Itàlia, a Barcelona.