A INTERNET

Un alcalde del PP penja un muntatge amb la Legió i Gibraltar

El regidor de Callosa de Segura (Alacant) publica una fotografia del Penyal amb el cos militar, el toro d'Osborne i avions amb esteles de fum vermelles i grogues

Fotomuntatge publicat per Pérez Trigueros.

Fotomuntatge publicat per Pérez Trigueros. / FACEBOOK

1
Es llegeix en minuts

L'alcalde de la localitat alacantina de Callosa de Segura, Javier Pérez Trigueros (PP), ha penjat a la seva pàgina de Facebook un muntatge fotogràfic sobre Gibraltar en què apareix la Legió, el conegut toro publicitari d'Osborne i avions amb esteles de fum de color vermell i groc sobre el Penyal.

D'aquest muntatge, que va ser portada de la seva pàgina a Facebook el 17 d'agost passat, ja se n'han fet ressò alguns mitjans de comunicació britànics, com 'The Telegraph', que la recull amb el títol "Spanish Gibraltar 'invasion' fake pictures spark fury (El fotomuntatge de la 'invasió' espanyola de Gibraltar causa indignació)".

Pérez Trigueros, a qui la música d'Elton John i The Queen li agrada, com apareix a la seva pàgina, va ser criticat al juliol per titllar de "merdes" els que menyspreen els símbols espanyols per exigir la independència de Catalunya.

"Que els donin ja la punyetera independència a aquests merdes i ens deixin tranquils", va escriure l'alcalde a Facebook al sentir-se "indignat", com va afirmar, pels xiulets que es van escoltar durant la cerimònia inaugural dels últims campionats del món de natació celebrats a Barcelona.

Arran de la repercussió generada a les xarxes socials per aquests comentaris, tant de suport com de crítica, l'alcalde va emetre un comunicat en què assegurava que "no s'ha de ser gaire intel·ligent per entendre a quins catalans va dirigit el meu comentari de Facebook i a quins no".

Notícies relacionades

Als que "escridassen l'himne nacional espanyol", "cremen banderes espanyoles de tant en tant" i "aprofiten qualsevol ocasió per menysprear" els símbols i les institucions espanyoles, "davant de tots aquests no em disculpo", va asseverar l'alcalde.

Pérez Trigueros va dir que a partir d'aquest moment s'ho pensaria "molt bé" abans d'escriure a Facebook, però "seguiré dient --va afegir-- el que hagi de dir".