per evitar el contagi

Parets del Vallès prioritza la preinscripció escolar telemàtica

Per als casos extraordinaris en què la família no pugui dur a terme els tràmits de forma no presencial, s'ofereix la possibilitat de concertar cita prèvia al centre educatiu de la primera petició

6191625 59

6191625 59

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

A causa de la pandèmia de la Covid-19 i el consegüent estat d’alarma, les sol·licituds per a les preinscripcions escolars a Parets del Vallès es faran prioritzant la via telemàtica, excepte casos extraordinaris.

Així, per a la matriculació del segon cicle d’educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria s’estableixen els calendaris següents: del 13 al 22 de maig per a les sol·licituds de preinscripció en suport informàtic; i del 19 al 22 de maig, per a les sol·licituds presencials amb cita prèvia.

En cas que sigui necessari modificar el calendari a causa de força major, les noves dates es faran públiques a la web Estudiar a Catalunya.

La presentació de sol·licituds, de documentació i de reclamacions es farà de forma no presencial, utilitzant formularis telemàtics i correu electrònic.

Per als casos extraordinaris en què la família no pugui dur a terme els tràmits de forma no presencial, s’ofereix la possibilitat de concertar cita prèvia al centre de la primera petició perquè aquest pugui donar el recolzament requerit. Per demanar cita, cal trucar de 9 a 13.30 h.

Mesures de seguretat

Al centre hi ha d’anar el menor nombre possible de persones a fer les gestions (preferiblement, una sola persona). Cal portar la documentació per poder escanejar-la o fotocopiar i, si és possible, la sol·licitud omplerta des de casa. En cas que es prevegi que s’haurà d’omplir la sol·licitud en paper, convé portar bolígraf propi. També cal portar mascareta i guants.

Notícies relacionades

No han d’acudir al centre les persones de grups de vulnerabilitat especial o en període de confinament, o que presentin símptomes; en aquest cas, poden autoritzar per escrit una altra persona a portar la sol·licitud i la documentació.

Més notícies de Parets