remodelació

Parets inicia les obres de millora del parc de la Linera que inclouen l'eliminació del llac petit

L'espai presentava importants problemes de manteniment i havia empitjorat notablement a causa dels últims episodis de pluges

llacs-parc-la-linera

llacs-parc-la-linera / memoria de pez

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Dimecres passat, 22 d’abril, es van iniciar les obres de millora entorn del parc de la Linera de Parets del Vallès. Es tracta de la construcció d’un sistema de recollida d’aigües pluvials, l’eliminació del llac petit de l’entrada del parc i també es farà una nova connexió elèctrica que es podrà utilitzar per als diferents esdeveniments que es facin al recinte.

Segons l’Ajuntament, les obres s’estan duent a terme durant aquestes dates en què el parc està tancat a la població, per minimitzar el contacte entre les persones.

Ja fa temps que el llac petit que se suprimirà presentava problemes importants de manteniment i era necessari millorar l’espai, que havia empitjorat notablement a causa de les pluges, explica el consistori en un comunicat.

La nova connexió elèctrica, que es farà aprofitant les rases de l’obra del llac, servirà per dotar el parc del subministrament necessari per als actes que es fan en aquest recinte al llarg de l’any.

Notícies relacionades

Les obres s’han adjudicat a l’empresa Catalana d’Infraestructures i Serveis Associats, per un import de 64.592 euros més IVA, el projecte és de Toni Riba Galí i hi ha una previsió de durada d’entre un mes i mig i dos.

Més notícies de Parets