ELECCIONS

Parets dona un termini de set dies per consultar el cens electoral i fer-hi reclamacions

L'Ajuntament mantindrà un servei de consulta de les dades i quedarà exposada al públic la relació de Meses i Col·legis Electorals del municipi

mg 1042-1552042323

mg 1042-1552042323

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

D’acord amb el que està establert per llei, de l’11 al 18 de març a l’Ajuntament de Parets del Vallès es mantindrà un servei de consulta del cens electoral i quedarà exposada al públic la relació de Meses i Col·legis Electorals d’aquest municipi.

La consulta del cens electoral es podrà dur a terme per dos mitjans diferents. D’una banda, presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores, i de dilluns a dijous de 16 a 19 hores. Per a això és necessari acreditar-se mitjançant el DNI, el passaport o el permís de conduir.

D’altra banda, la consulta també es podrà realitzar telefònicament al número 93.573.88.88. En aquest cas, únicament es confirmaran les dades que faciliti el ciutadà. Si coincideixen les dades d’identificació i de domicili aportades per l’elector amb les que figuren al cens electoral, es podrà informar sobre la mesa i local electoral que li correspon. Si no coincideix alguna de les dades aportades, se l’informarà que no hi figura i que, si desitja més informació, l’haurà de sol·licitar personalment a l’ajuntament.

Notícies relacionades

Dins del termini indicat qualsevol ciutadà podrà formular reclamacions sobre les seves dades censals. Les reclamacions es podran presentar directament a la Delegació Provincial de l’Oficina del Cens Electoral o a través d’aquest Ajuntament, on també es facilitaran els corresponents impresos de reclamació.

Més notícies de Parets 

Temes:

Ajuntaments