Premi professional

El cap de la Policia Local de Parets rep la medalla al Mèrit Professional

L'homenatge es produeix en el congrés anual de l'Associació de Caps i Comandaments de les Policies Locals de Catalunya

condecoraci-joan-prez-1

condecoraci-joan-prez-1

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’inspector en cap de la Policia Local de Parets, Juan Pérez Arteaga, va rebre a finals de maig en el congrés anual de l’Associació de Caps i Comandaments de les Policies Locals de Catalunya (ACCPOLC), celebrat a Vic, amb la participació de 160 convidats, la condecoració al Mèrit Professional.

En aquesta trobada, en què van assistir representacions de les Illes Balears, així com de diferents comunitats autònomes com València, Madrid, Castella-la Manxa o Euskadi, també es va escollir la nova junta directiva de l’Associació per als pròxims quatre anys, es van programar diversos espais de debat sobre models policials i es va debatre sobre la coordinació de les diferents policies locals a tot l’Estat.

Notícies relacionades

L’Associació de Caps i Comandaments de Policia Local de Catalunya (ACCPOLC) és l’associació de caps de policia local més veterana d’Espanya. Va ser fundada fa 25 anys per diferents professionals amb l’objectiu de crear una associació que defensés els interessos professionals de les policies locals i dels caps que les lideraven.

Més notícies de Parets