TAULES ACABADES DE PARAR

¿Quins són els millors nous restaurants de Barcelona del 2019?

Tria quin establiment obert durant 2019 t'agrada més

berbena

berbena / FERRAN NADEU (FERRAN NADEU)

1
Es llegeix en minuts
On Barcelona

Com cada desembre, torna la trepidant llista amb les millors obertures de restaurants de l’any. Barcelona és una ciutat en la qual les persianes pugen sense parar. I, per desgràcia, també baixen.

De la ingent quantitat de llocs nous inaugurats el 2019 (o a finalíssims del 2018), el nostre cronista gastronòmic, Pau Arenós, n’ha elegit deu, tots publicats a On Barcelona. La llista, ordenada per ordre alfabètic, és la següent:

AürtBerbenaBistrot BilouLa TartareríaNairodOníricPanotPerversSun Taka i Zero Patatero.

Domina l’esperit jove, el petit format i el local de preu assequible (Oníric / Pervers / Berbena), però també hi ha un acabat de guardonar amb una estrella (Aürt) o amb cuiner amb fama televisiva (Panot). D’estil japonès (Sun Taka) o francès (Bistrot Bilou) o especialitzat (Zero Patatero / La Tartarería), tots ells representants de la riquesa i complexitat de l’escena barcelonina.  

Notícies relacionades

Però està en mans del lector –i només del lector– quin d’aquests establiments mereix el títol de Millor Nou Restaurant de Barcelona del 2019. El 2017 va triomfar Casa Leopoldo i el 2018 el guanyador va ser el torn de The Alchemix. ¿Quin serà el successor?

¡Votacions obertes!

Temes:

Restaurants