No gasteu

Una orquestra en una fàbrica, cine a l’aire lliure i altres plans gratis a Barcelona

barcelona/WhatsApp Image 2023-06-21 at 18.34.58 (1).jpeg

barcelona/WhatsApp Image 2023-06-21 at 18.34.58 (1).jpeg

1
Es llegeix en minuts
Abel Cobos
Abel Cobos

Periodista

Especialista en cultura digital, tendències i oci.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Una orquestra s’apropia d’una fàbrica

Aquest diumenge, dia 25, l’antiga fàbrica Oliva Artés (Espronceda,142-146), reconvertida en espai cultural i integrada al parc central del Poblenou, es convertirà en escenari de música simfònica. Els estudiants de l’ESMUC tocaran dos clàssics del segle XX: ‘Kraft’, de Magnus Lindberg, i ‘Lontano’, de György Ligeti.


El millor dels Oscars, a l’aire lliure

Arrenca la nova temporada de cines a la fresca als centres cívics de la ciutat. Ja sigui omplint places, terrasses o patis interiors, aquests equipaments públics estaran projectant cine gratis fins que acabi l’estiu. Per exemple, dijous que ve, ‘Todo a la vez en todas partes’, a Cotxeres (Sants, 79).


Una festa per reivindicar l’arc de Sant Martí

Notícies relacionades

El 28 de juny se celebra internacionalment el Dia de l’Orgull. Barcelona s’uneix a la festa amb L’Orgullosa, un espectacle al Moll de la Fusta que serveix per reivindicar l’art LGTBI. Hi haurà des de reinterpretacions ‘queer’ del folk i flamenc, fins a espectacles ‘drag’, ‘voguing’, ‘runway’, ‘lipsync’ i molt més. 


Dinou museus ficats en un de sol

La Casa Padellás (plaça del Rei, 11) es convertirà en l’epicentre dels 19 equipaments del MUHBA per tota la ciutat. ‘Barcelona flashback. Síntesi històrica’, la seva nova exposició experimental, resumeix totes les seves col·leccions en un itinerari de 90 minuts per conèixer a fons la ciutat i la seva història, i reflexionar sobre el seu futur. A partir del dia 29.