EL SEMÀFOR D’EL MUNDO TODAY

Un home no permetrà que l’os que l’està devorant li amargui les vacances

L’actualitat de demà de Barcelona

Un home no permetrà que l’os que l’està devorant li amargui les vacances
1
Es llegeix en minuts

Tòquio 2020

Volia anar als Jocs Olímpics així que vaig construir una màquina del temps per retrocedir un any i disfrutar de la competició. Doncs bé, soc a Tòquio 2020 i aquí no hi ha absolutament ningú. De fet, acaben de decidir que retarden els Jocs Olímpics un any i se celebraran el 2021. ¡Però si jo vinc d’aquí! Ara he d’esperar un any perquè la meva màquina del temps només viatja cap enrere. Un desengany.

Granja Eco Can Semiòtic

A Can Semiòtic Marcel, el granger, s’assegura que els seus pollastres siguin «100% eco» llegint-los el ‘Tractat de semiòtica general’ i ‘Els límits de la interpretació’, d’Umberto Eco. El problema és que això no fa que els ous siguin precisament ecològics ni res d’això i, de fet, són molt lluny de procedir de «gallines felices» perquè els pobres animals estan torturadíssims d’escoltar filosofia les 24 hores del dia. 

L’os bru que ens està menjant

Tot és mentalitzar-se: no deixaré que les advertències dels veïns, el fet que estigui prohibit acampar en aquesta zona i que hi hagi un os bru menjant-nos tots m’impedeixi viure el moment, disfrutar de la naturalesa i relaxar-me durant les vacances. Tot ‘chill’, tot bé. M’està menjant però només busca una mica de cas, ja es cansarà. No hi ha res com la tranquil·litat del camp.

Rubén

El meu amic Rubén és incapaç de desconnectar durant les vacances. M’està amargant el viatge: primer assenyalant els cartells que alerten de la presència d’ossos, després dient-me que no llanci pedres als animals salvatges i ara parlant per telèfon, en comptes d’intentar disfrutar del moment. És clarament un addicte a la tecnologia i acaba de demanar un helicòpter de rescat o no sé què. És l’última vegada que viatjo amb urbanites. De fet, és l’última vegada que viatjo. 

Temes:

Humor