On Catalunya

AGENDA ON

Què es pot fer aquesta setmana a Barcelona: del Primavera Sound a Vila-Matas

Apunta a l’agenda: arriba per fi el Primavera Sound i Vila-Matas farà una classe mestra a CaixaForum

Què es pot fer aquesta setmana a Barcelona: del Primavera Sound a Vila-Matas

Warren Jackson

1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El Moment Musical de l’any

El Moment Musical de l’anyArriben aquells dies essencials per als amants de la música a Barcelona: una nova edició del Primavera Sound, des de dilluns en sales i, a partir de dijous, al Parc del Fòrum. Ja només en la primera de les seves tres jornades principals hi haurà New Order (foto), Blur o el raper Pusha T, entre moltes altres propostes.


‘Barcelona calling’ 

‘Barcelona calling’ Jamboree celebra aquest cap de setmana el 40è aniversari del segell jazz barceloní Fresh Sound i, per extensió, la seva marca Fresh Sound New Talent. Divendres, dia 26, hi haurà un col·loqui obert sobre els dos aniversaris i una sessió musical que reunirà ‘jazzmen’ de Barcelona amb joves talents britànics com el saxofonista Alex Merritt (foto). 


El món segons Vila-Matas 

El món segons Vila-Matas En el possible clímax del festival ‘En altres paraules’ de CaixaForum, Enrique Vila-Matas partirà d’una de les seves debilitats, el Kafka de ‘Desig de convertir-se en indi’, per parlar sobre la (per a ell) inevitable connexió de la literatura amb la realitat. Dimecres, dia 31, a les 19.00 h.


Elles dirigeixen 

Notícies relacionades

Elles dirigeixen La Mostra Internacional de Films de Dones oferirà aquest any un programa de primavera/estiu i un altre ja arribada la tardor. El primer inclou des de cuidades sessions dobles fins a projeccions a l’aire lliure, començant per ‘Go fish’ (foto), de Rose Troche, dimecres a les 21.45 h a la plaça de la Virreina.


Llàgrimes virals

Llàgrimes viralsJa queden pocs dies, només fins al 4 de juny, per disfrutar al Teatre Tantarantana (sala Àtic22) de ‘Les penes del jove Werther’, monòleg interpretat per Mel Salvatierra i escrit i dirigit per Miquel Mas Fiol, que ha definit la seva obra com «un gran mem sobre el negoci de la tristesa».