On Catalunya

no t’ho perdis

Nova moda a Barcelona: arriben les festes amb ubicació secreta

A les cocteleries amagades en un súper 24 h i als restaurants ocults rere prestatgeries s’hi sumen ara les festes secretes

barcelona/Slokto 6.jpg

barcelona/Slokto 6.jpg

1
Es llegeix en minuts
Abel Cobos
Abel Cobos

Periodista

Especialista en cultura digital, tendències i oci.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Cocteleries amagades en un súper 24 h. Restaurants ocults a la rebotiga d’una llibreria. Competicions ‘drag’ camuflades al soterrani d’un bar. Gimcanes la ubicació de les quals només es revela 48 h abans de l’esdeveniment. És una de les modes amb més èxit a Barcelona: els plans secrets. Llocs exclusius, amb poques (o cap) pista de la seva ubicació a Google, i que requereixen instruccions per trobar-los, com si fos un local clandestí dels EUA dels anys 20.

Així són els plans del Centre d’Activitats Artístiques LaSeDe, la ubicació del qual no et molestis a buscar a internet: no la trobaràs. La mantenen amb ferm secretisme, però no per proposar un repte als assistents, ni tampoc perquè vulguin seguir al peu de la lletra aquesta moda que tant agrada a TikTok, sinó per no convertir-se en una sala massificada i gentrificada. Sí, utilitzen la privacitat i el secretisme al seu favor, per continuar amb un públic més selecte i ‘underground’ que hi vagi perquè aposta per la visió cultural de l’associació, i no perquè hi punxi algun DJ que sigui tendència.

Notícies relacionades

Una oportunitat per conèixer-los a fons és la festa que aquest dissabte, dia 27, presenta el segell Frigio. 12 hores seguides de ‘dark techno’ i ‘electro’, amb sets de qualitat de nou del vespre a nou del matí.

Per comprar les entrades i conèixer la ubicació de LaSeDe, toca fer-se soci a través del seu Instagram, i allà ja et serà revelada la localització secreta. Com si rebessis una missiva secreta de James Bond