Festival de l’humor

Disfruta de La Llama Fest fins i tot sense entrades

És el pla més divertit del cap de setmana: el primer Festival de Comèdia Alternativa de Barcelona. Aquestes són les seves activitats gratis

Disfruta de La Llama Fest fins i tot sense entrades

Ja és un rostre conegut a Barcelona: La Llama (Villarroel, 34), la primera «botiga del món especialitzada en humor», segons els seus creadors, o el lloc on comprar mans en miniatura i disfresses de dinosaure, per a la resta dels mortals. Ara fan un pas més enllà amb la creació de La Llama Fest, el Festival de Comèdia Alternativa de Barcelona, que promet inundar a rialles La Lleialtat Santsenca (Olzinelles, 31).

I no, no vagis corrents a la seva web a comprar entrades: el ‘sold out’ ha sigut més ràpid que Florence Pugh fugint del set de ‘Don’t worry darling’. Això sí, pla b. La jornada ve adobada amb una desena d’activitats gratis perquè els que no han pogut agenciar-se els bitllets no es passin el cap de setmana patint de FOMO.

Entre tots els plans sense cost, destaquen els pòdcasts i els ‘open mic’, pels quals passaran una vintena de persones, tant amateurs com professionals. 

Notícies relacionades

També hi ha xerrades (com ‘Humor, ciència i horror’, on una escriptora, un il·lustrador i un criminòleg posaran en comú, què uneix aquests tres ítems), tallers per introduir-se en l’humor (hi ha un taller d’introducció a Tomàs Fuentes... impartit per Tomàs Fuentes), una fira d’il·lustradores i fanzins, i fins a una expo (‘Stand up’, d’Iggy Rubín, amb cartells de xous). «Tots són mooooooolt (sí, amb moltes os) potents», juren els organitzadors.